2024. május 3. - Tímea, Irma

Kisebbségi konyhák fesztiválja

A nemzetközi konyha különleges fogásai és az igazi magyar ételek egyaránt megkóstolhatók lesznek június 14-én, a Városháza Parkban, az I. Gasztro Fesztiválon. A fesztivál a belföldi turizmus egyik kiemelkedő rendezvényévé válhat - remélik a szervezők.
2008. június 10. kedd 17:00 - Hírextra
A különböző nemzetek ételeit híres éttermek séfjei készítik el. Az ételek mellett egy-egy ország jellegzetes röviditalából is kortyolhat a látogató, ezért a fesztivál szlogenje így hangzik: egyen egy nagyot, igyon egy rövidet!

A külhoni fogásokat kínáló éttermekhez, illetve a fesztiválhoz a budapesti nemzeti idegenforgalmi hivatalok is csatlakoznak, így a helyszínen válogathatnak a látogatók a legkülönfélébb úti célok között is.

A gasztronómiai meglepetéseken kívül érdekes zenei programok - szambashow, brazil ritmusok, török népzene - is várják az érdeklődőket. Péntek este a dzsessz egyik legkiválóbb magyarországi csapata, a Harcsa Veronika Quartet lép fel, de hasonló élményt ígér a Sárik Péter trió és a Sunset együttes is. A gyerekeknek a Napszínház társulata ígér felhőtlen szórakozást. Június 22-én este a Fabula Rasa ad koncertet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását