2024. április 20. - Tivadar

Indul a Menyasszonyképző

Stressz, gyomorgörcs, izgalmak a nagy nap előtt - érthetően, hiszen néhány héttel az esküvő előtt minden menyasszonyt elfog a kétség, vajon elég szép lesz-e az oltár előtt és minden sikerülni fog-e a nagy eseményen. Ennek érdekében tanfolyamot indítanak
2008. június 10. kedd 18:21 - Hírextra
Egész csapat "veszi kezelésbe" a menyasszonyt: sminkes, fodrász, ajurvéda tanácsadó, rendezvényszervező, de asztrológus is besegít - ha igény van rá - fürkészni a jövőt - tájékoztatta az MTI-t Salgó Adrienne, a Menyasszonyképző vezetője.

A Bankcenterben található Esküvőpont képzésén a részvétel ingyenes, és nem annyira oktatnak itt, mint inkább segítséget nyújtanak és tanácsot adnak egy kétórás foglalkozás keretében.

Mint Salgó Adrienne elmondta, ide nem a vőlegénnyel érdemes érkezni, hanem inkább barátnővel. A helyiségben katalógusok, ruhák, cipők és más kellékek láthatók. A leendő arák mind-mind más problémával jönnek, van akit a súlya izgat, mást a bőre, a harmadiknak a ruhát nehéz kiválasztani.

Az esküvő utáni napok, évek minőségéért azonban nem vállalunk garanciát - tette hozzá tréfásan az Esküvőpont tulajdonosa.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását