2024. április 24. - György

Tippeljen Orbánnal!

Tippelős játékot indított a Fidesz a labdarúgó Európa-bajnokság kapcsán. Amint a párt hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott: mindenki játszhat a viktortoto.orbanviktor.hu vagy az orbanviktor.hu/viktortoto oldalon, a Fidesz elnökségi tagjai is így tesznek.
2008. június 9. hétfő 14:12 - Hírextra
Orbán Viktor pártelnök - akinek sportági elkötelezettsége közismert - jelezte: régi hagyomány, hogy a Fideszben tippelnek minden rangos futballesemény előtt, most azonban nem csak maguk között, hanem nyíltan is vállalják ezt.

A weboldalon mindenki regisztrálhat, és az Eb után, az összesített pontszám alapján az első három nem politikus értékes jutalomban részesül (holtverseny esetén sorsolás dönt). Minden meccsre lehet fogadni - ez a kezdés előtt tíz perccel zárul - a hagyományos totós rendszerben (1, X, 2), és a gólarányra is. Előbbiben a találat 1, utóbbiban 3 pontot ér. Az első helyezett egy LCD tv-t, a második videókamerát, a harmadik pedig egy iPodot nyer. A díjakat a fideszes politikusok vásárolják meg.

A hétfő esti meccseket illetően Orbán Viktor 4-1-es francia sikert vár a románok ellen és 1-0-as olasz győzelmet remél a hollandokkal szemben. Arra még nem mert tippelni, melyik válogatott győz a svájci-osztrák Eb-n, de azt elárulta, hogy a portugálok sikeréért szorít. Varga Mihály alelnök 1-0-s francia diadalban bízik, és 1-1-re vette a holland-olasz derbit. Deutsch-Für Tamás volt sportminiszter, elnöki kabinetfőnök szerint 1-1 lesz a román-francia összecsapás, és a hollandok 2-1-re verik az olaszokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását