2024. április 27. - Zita

Tanácsok az anál-szexhez

Nincs sok variáció: miután a nők kipróbálják az anál-szexet, vagy elhatározzák, hogy soha többet, vagy a szerelmesei lesznek. Középút nem igen létezik. Hogy miért? Egyszerű a magyarázat. Az dönt, hogy fájt-e vagy sem.
2008. június 9. hétfő 14:21 - Hírextra
Ha éppen ezért te is visszautasítottad eddig, most tanulj meg néhány mozdulatot, amivel élvezhetővé válik az anális szex!

Ez a szex-típus nem tartozik a legköznapibbak közé, sokáig tabuként tekintették. És még most is ritka csemegének számít. Ha viszont egy pár egyszer rákap, sosem kell többé az ellaposodott nemi élettől tartaniuk. Nézzük, mivel érvelnek a nők, pro és kontra!

Kezdjük azzal, mit szeretnek benne a nők!

Jó érzés

Ez egy különös érzés. Teljesen benned vagy ugyanis a pénisz, de nem a hüvelyedet, és nem is a csiklódat izgatja. Mégis olyan, mintha ezek kombinációján túl az egész tested szexelne! A végbél úgy elnyeli a pasit, hogy orgazmusba fullad, akárcsak a nő!

Pajzán

Az emberek szeretnek kivetkőzni magukból, és amikor csak ketten vagytok, ez lehetséges is! Az első alkalom pedig hihetetlenül felfokoz mindkettőtöket!

És most jöhet e fekete leves. Miért nem szeretik?

Fájdalom

Valóban kínszenvedés lehet annak, aki nem tudja a megfelelő fogásokat. Ha száraz vagy, igazi kínzás! Ennek ellenére sokan mégis bevállalják. Miért?

A. Mert örömet akarnak szerezni a pasinak
B. Mert elvárják tőlük

A férfinek kell gyengéden és óvatosan behatolni, nehogy sérülés történjen!

Higiénia

Igen, a nők különösen ügyelnek arra, hogy pasijuk előtt mindig tündököljenek. Kívül, belül. (Persze ez náluk sincs másképp) Ezért kényelmetlen nekik a szituáció, hátha valami nem kívánatos dolog is előkerül. Ezért javasolt a közös fürdő előtte, és a hűsítő zuhany, utána.

Az alapszabályok


1. Nedvesítés

Mivel ennek a testrésznek az izgatásra nem termel nedvességet, nektek kell gondoskodni róla. A legjobb a szilikon alapú, mert a vizessel szemben tovább tart.

2. Izgasd fel

Amint hátat fordít neked a nő, el kell kezdened kényeztetned őt. Ellazítani, simogatni, szeretni, imádni a testét. Így kinyílik, és élvezni fogja a belépésedet!

3. Gumi és higiénia

Igen, itt is szükség van rá! A végbél ugyanis vékony és sérülékeny. Ezen túl nem biztos, hogy szeretné, ha oda élveznél, mert a sperma landolása a végbélben nem a legkellemesebb érzés! És persze higiéniás okokból sem haszontalan! Ráadásul tovább bírja gumiban a pasi, mert egy kicsit érzéketlenebbé válik a farka! Szóval csak előnyei vannak!

Amit soha ne csinálj!

- Izgatás nélkül sose hatolj be, és ne kezeld tárgyként a nőt, akibe beleélvezel!
- Megkérdezés nélkül a végbelébe élvezni, nem túl kedves!

Ami mindig csinálj!

- Mindig használj síkosítót!
- Mindig legyen nálad gumi, hisz az anál szex általában spontán!

Pikáns újdonság

Az anális-szexet nemcsak a nőben lehet csinálni! Olyan ez, mint a 69. Egyszerre mindketten dolgozhattok és élvezhettek. Ijesztő? Dehogy! A pasik eleinte idegenkednek tőle, de csak addig, míg egyszer meg nem ízlelik! Vedd rá, hogy legalább egyszer te is kipróbálhasd rajta! Használd az ujjad, a nyelved, segédeszközöket, olajokat. Igazi élmény!
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását