2024. május 5. - Györgyi

Szűcs Erika nem támogatja Monok polgármesterét

Az elmúlt héten néhány sajtóorgánum – így a Heti Világgazdaság is – tényként közölte, hogy Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter támogatásáról biztosította Szepessy Zsolt monoki polgármestert a rendszeres szociális segély kifizetését kö
2008. június 9. hétfő 14:26 - Hírextra
Ezzel szemben Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter semmilyen megállapodást nem kötött a monoki polgármesterrel, így nem valósak azok az állítások sem, amelyek valamiféle kormányzati támogatást vélnek a – valószínűsíthetően törvénysértő – rendeletek mellett. Mindebből következően a monoki megoldást Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter sem támogatja.

Az a komplex problémakör – amelyet Monok és más települések, településszövetségek sajátosan próbálnak kezelni – természetesen a Szociális és Munkaügyi Minisztérium szakértői számára is ismeretes. A megoldás – amelyen a szakértők hónapok óta dolgoznak - csak széles körű társadalmi párbeszéd nyomán képzelhető el.
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását