2024. március 29. - Auguszta

Pénzmegvonásal fenyegetik Karsait

Brüsszelhez fordul jogorvoslatért Karsai József, ha választókörzetének egyetlen fontos pályázata sem kap uniós fejlesztési pénzt- írja a Magyar Hírlap. Ő az egyik szocialista parlamenti képviselő a kettőből, aki bejelentette: nem szavazza meg az egészségb
2008. február 11. hétfő 10:39 - Hírextra
Ennek tulajdonítja, hogy a választókörzetéből 19 milliárd forint értékben beadott fejlesztési pályázatok közül eddig egyik sem nyert. Egy ismeretlen telefonáló tegnap közölte Karsai Józseffel: ha nemmel szavaz az egészségbiztosítási törvényre, térsége elesik a pályázati pénzektől. A szocialista képviselő, Battonya polgármestere lapunknak elmondta: választókörzetének települései 19 milliárd forint értékben adtak be pályázatot, de eddig egyik sem nyert. Az egészségbiztosítási törvény decemberi szavazása előtt is elutasították egyik, kerékpárút-építésre vonatkozó pályázatukat, majd miután igennel voksolt, felajánlották, hogy fellebbezze meg a döntést, s várhatóan megkapja a pénzt. A képviselő, mint mondta, nem akar ilyen módon forráshoz jutni, ezért nem fellebbez. De ha az eredmények február végére várható kihirdetésén kiderül, hogy egyik fontos pályázatuk sem nyer, Brüsszelhez fordul jogorvoslatért.
Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

thurvj97
2008. február 11. 21:02
Nem pénzmegvonás kell,zárják ki a szocialista frakcióból.Mi szimpatizánsok vállaljuk a vitát, az pedig,akinek a segge alá polgármesteri széket esznek nemmel szavaz.Nincs helye a parlamentben az ilyennek.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását