2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Sztárok vagy csak énekesek?

Balássy Betty és Varga Feri meséltek közös szakmai- és magánéletükről. A két énekes elárulta, határozottan elzárkóznak az elől, hogy sztároknak nevezik őket, hiszen egyáltalán nem tartják magukat annak.
2008. június 9. hétfő 18:27 - Hírextra
Ennek megfelelően kizárólag a kötelező, vagy éppen nagy fontosságú médiaszerepléseknek tesznek eleget.

- Mi énekesek vagyunk – jelentették ki a Cool Star műsorában Leónak.

Közös életüket életmódváltással színesítik, abbahagyták a cigarettázást és fogyókúrába kezdtek, amit rengeteg testmozgással is tarkítanak. Feri edzésekre jár, Betti pedig ismét salsázik. Mindketten fontosnak tartják - részben hiúságból, részben pedig a színpad miatt -, hogy meg legyenek elégedve magukkal és egymással egyaránt. Ami a dohányzást illeti, elárulták, a nem éppen könnyű leszokást rendkívül fontosnak tartották, hiszen nem akarják tönkretenni a munkaeszközüket, vagyis a hangjukat.

- Összesen körülbelül 25 kilót fogytunk idáig – mesélték büszkén a Cool stúdiójában.

Leo ezután arra volt kíváncsi, vajon a két népszerű énekes mennyire féltékeny. Betti meglepő módon megosztotta velünk, egyáltalán nem féltékeny férjére.

- Tökéletes a magánéletünk. Ezen a népszerűség sem tud változtatni. Emellett annak a híve vagyok, hogy ha valaki menni akar, menjen.

Varga Feri nemrégiben egy vadonatúj videoklippel került reflektorfénybe. A Fuss című dalra készült képsorozat különlegessége, hogy a témája miatt nem Betti játsza kedvese mellett a főszerepet, hanem Gregor Bernadett.

- A történet a szerelemről és annak elmúlásáról szól. Úgy ítéltük meg, hogy nem lenne életszerű, ha Betti játszaná, hiszen a kapcsolatunkkal nincs semmi baj.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását