2024. március 19. - József, Bánk

Flo Rida is az EFOTT-on

Idén tényleg ott lesz az EFOTT-on és várhatóan hatalmas bulit csap majd a Velencei-tó partján az amerikai rapperóriás, Flo Rida.
2021. június 17. csütörtök 10:12 - HírExtra

Az augusztus 11-15. között tartó fesztivál a hazai nagyágyúk mellett még a vírushelyzet nehézségeit is leküzdve igyekezett külföldi sztárral színesíteni a zenei programkínálatot. A lista egyre hosszabb: sokak mellett a Wellhello, a Halott Pénz, Horváth Tamás, a Bagossy Brothers Company, a Follow The Flow, Majka és Curtis, illetve a most bejelentett Flo Rida adja az egyik nagyszínpados kínálatot. 

Az amerikai rapperóriást több megasláger is feltette a zenei térképre: minden a T-Painnel közös Low-val indult, de a Siaval énekelt Wild Ones és szóló slágerei, mint például a Whistle, a My House és a Good Feeling is tarolt. Több alkalommal jelölték Grammyre, idén pedig közreműködött az Eurovíziós dalfesztivál egyik számában is. Ugyan ennek a dalnak a rappel felturbózott változata nem szállhatott versenybe Flo Rida amerikai származása miatt, a Spotify-on már közel 6 millió lejátszásnál jár. A legnagyobb zenelejátszó platformon egyébként havonta több mint 22 millióan hallgatják dalait. 2021-ben pedig végre az EFOTT színpadán is láthatják a magyar rajongók! 

Tavaly már minden készen állt arra, hogy fogadjuk Flo Ridat az EFOTT-on, azonban a járvány közbeszólt. Háromszor bookoltuk újra a koncertjét, de örülünk, hogy ő is kitartott mellettünk, és szívesen eljön hozzánk, mert biztosak vagyunk benne, hogy vele lesz teljes a hangulat a fesztivál szombati napján 21:45-től – mondta el Maszlavér Gábor, az EFOTT fesztiváligazgatója, és hozzátette, miatta is dolgoznak azon, hogy az éjszakai nagykoncertek után a hazajutáshoz távolsági járatokat indítsanak Velencéről. 

Az idén két nagyszínpaddal előrukkoló fesztiválon a legkedveltebb hazai előadók és a zenei stílusok teljes skálája megtalálható lesz: a pop és hip-hop legjobbjai, az alter nagyágyúi, a rock kemény arcai és a lemezek éllovasai is.

Forrás: EFOTT
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását