2024. április 18. - Andrea, Ilma

Mi legyen az egyéjszakás kaland után?

A legtöbb nővel megesik, hogy egy forró nyári bulin elcsábul, és másnap egy vadidegen ágyában ébred. Szerencsés esetben ez az idegen jóképű, és az ágyban is káprázatos. De hogyan tovább? Keressem, vagy ne?! A megoldást egyenesen az erősebbik nemtől kapod!
2008. június 9. hétfő 19:19 - Hírextra
Egy női példa, és a férfiak reagálása!

„Harmincas éveimben járok, de egészen tegnapig nem volt még egy éjszakás kapcsolatom. De tegnap, egy átmulatott éjszaka után egy pasival tértem ágyba. Az az igazság, hogy nagyon tetszik. Felhívjam, hogy mennyire kínosan érzem magam? Én nem ilyen vagyok valójában!

Nézzük, mit is gondolnak erről a pasik!

„Mentegetőzni? Megőrültél? Mégis mit mondana szerinted? A pasik nem szeretik az ilyen nőket! Azt mondaná, hogy láttalak meztelenül, és akkor mi van… ne akaszkodj rá!”

„A legjobb, ha lazán fogod fel. Vedd könnyedén, és ne görcsölj, egyszerűen csak nevess az egészen! Ez kell a pasiknak! Ha megérzi, milyen belevaló nő vagy, kopogtatni fog az ajtódon!”

„Eszedbe nem jusson keresni! Majd ő felhív, ha akar! Ha tetszettél neki, úgysem felejt el. Ha meg csak szórakozni akart, jobb, ha nem éled bele magad!”
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását