2024. április 20. - Tivadar

Korrupciógyanú - Veres Jánost meghallgatnák

A Fidesz kezdeményezi az Országgyűlés kulturális és sajtó, továbbá turisztikai és sport bizottsága együttes ülésének összehívását az Advertum Kft. hitelfelvételéhez adott kezességvállalás ügyében; az ülésen elsőként Veres János pénzügyminisztert kívánják
2008. június 8. vasárnap 17:57 - Hírextra
A sport és turisztikai bizottság elnöke és a kulturális bizottság fideszes alelnöke közösen kezdeményezi a két parlamenti testület együttes ülésének összehívását a jövő hétre. Elsőként Veres János pénzügyminisztert hívják meg a rendkívüli ülésre, amelyen az Advertum hitelfelvételének tisztázatlan kérdéseire kívánnak választ kapni - mondta Bánki Erik a kulturális bizottság fideszes alelnökével, Halász Jánossal tartott közös sajtótájékoztatón.

A pénzügyminiszternek hétfőn küldik el hivatalosan a meghívót - tette hozzá Bánki Erik. A Fidesz azt kéri a kormánytól - mondta -, hogy haladéktalanul vonja vissza az Advertumról hozott határozatát, ne próbáljon meg közpénzekből magáncégeket olyan forrásokhoz juttatni, amelyekkel "nyilván szocialista érdekeket szolgáló médiahálózat kiépítését szeretné elérni".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását