2024. március 29. - Auguszta

Tarlós a strandok és gyógyfürdők privatizációja ellen

A fővárosi Fidesz-KDNP frakciószövetség vezetője azt szeretné, ha fővárosi kézben maradnának a budapesti gyógyfürdők és a strandok. Tarlós István az MTI-nek vasárnap azt mondta, ellenzi, hogy az önkormányzat privatizálja az intézményeket.
2008. június 8. vasárnap 17:58 - Hírextra
A fővárosi politikus azt követően nyilatkozott, hogy véleménye szerint a sajtóban egymásnak ellentmondó nyilatkozatok jelentek meg arról, mi a szándéka a városvezetésnek az intézményekkel.
A távirati irodának nyilatkozó egyik, neve elhallgatását kérő szakember megerősítette: az intézményeket fenntartó fővárosi cég idei üzleti tervében valóban szerepel az üzemeltetési jogok, valamint több, részben használaton kívüli volt fürdőingatlan eladásának terve.

Tarlós István ezzel összefüggésben azt közölte, "ködösítés helyett" mielőbb tisztázni kell, mit értenek az értékesítendő szolgáltatási körön. Álláspontja szerint elkeserítő lenne, ha a közműcégek után a gyógyfürdőket is eladnák. Mint mondta, ezzel a következő városvezetés eszközrendszere jelentősen beszűkülne és megszűnne, vagy nagymértékben csökkenne a főváros befolyása a szolgáltatásokra.
Közölte, lehetetlennek tartja, hogy a városvezetés lassan mindent az egyre növekvő költségű metróberuházás érdekeinek rendel alá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását