2024. május 2. - Zsigmond

Sienna nem bírta tovább

Kedvese folyton a mobiljában kutatott, ezért a sztár stílusosan: telefonon adta ki útját. Nem éppen a legillendőbb módját választotta Sienna Miller a szakításnak. A sztár állítólag telefonon tudatta kedvesével, Rhys Ifans-szal, hogy véget szeretne vetni a
2008. június 4. szerda 22:18 - Hírextra
A 26 éves szépség már régóta szenvedett szerelme féltékenységétől, ezért a napokban elérkezettnek látta az időt, hogy pontot tegyen az ügy végére.

A The Sun című napilap értesülései szerint Sienna könnybe lábadt szemmel hívta fel Rhys-t, hogy elmondja neki döntését. A sorozatos féltékenykedéseket akkor elégelte meg a színésznő, mikor rajtakapta a 39 éves férfit, aki épp Sienna telefonját ellenőrizte le.

- Már egy ideje megromlott a viszony kettejük között, így csak napok kérdése volt, mikor szakítanak. Amikor Sienna meglátta, hogy Rhys a mobilüzeneteit nézegeti, éktelen haragra gerjedt. Rhys pedig meg sem próbálta menteni a helyzetet. Azt mondta, azért kutakodott, hogy terhelő bizonyítékokat találjon Sienna ellen – mondta a színésznő barátja.

A sztár ugyanis a mai napig feltűnően jó barátságban van egykori kedvesével, egy másik Rhys-szel. A 33 éves Matthew Rhys-hoz saját bevallása szerint már csak munkakapcsolat fűzi, de ezt jelenlegi párja nem akarta elhinni.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását