2024. május 3. - Tímea, Irma

Brad Pitt luxushotelt tervez

"A színészet a munkám, az építészet a szenvedélyem" - jelentette ki Brad Pitt, aki ingatlanfejlesztők megbízásából egy német tervezőiroda segítségével ötcsillagos ökohotelt tervez Dubajban.
2008. június 4. szerda 09:15 - Hírextra
A világ egyik legnépszerűbb filmsztárjának építészet iránti szenvedélye már akkor kiderült, amikor a Katrina hurrikán pusztítása után beindította a Make it Right projektet, amelynek keretében a német Graft építészirodával 150 gazdaságos és környezetbarát otthont tervezett egy New Orleans-i kerület letarolt házainak helyére. Az építkezés, amelybe Pitt személyes vagyonából is beszállt 5 millió dolláral (781 millió forint), azóta el is kezdődött.

A hétfőn bejelentett dubaji vállalkozás Pitt első komoly tervezői bemutatkozása lesz, amelyben ismét a német tervezőiroda áll a háta mögött. A nagyszabású munkára az Egyesült Arab Emírségek-beli Zabeel ingatlanbefektető kérte fel az ambiciózus színészt.

A dubaji ingatlanbiznisz és a hollywoodi filmvilág egyébként egyre több szállal kötődik egymáshoz: egy sor nagy stúdió (köztük a Universal, a DreamWorks Animation, a Paramount és a Marvel) építtet magának szórakoztató parkot az emírségben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását