2024. április 29. - Péter

Kiosztották a divattervező-díjakat

Számos híresség és a divatszakma ismert arcainak jelenlétében adta át idei díjait az amerikai divattervezők tanácsa (CFDA) New Yorkban.
2008. június 3. kedd 16:41 - Hírextra
A divatszakma legjelentősebb elismeréseként számon tartott díjat Francisco Costa, a Calvin Klein márka tervezője, Tom Ford, a Gucci-divatház munkatársa és Tory Burch divattervező kapta. A díjakat Eva Mendes és Maggie Gyllenhaal amerikai színésznők és Victoria Beckham brit énekesnő nyújtotta át.

Hétfő este hatalmas forgalmi fennakadás alakult ki Manhattanben a New York-i Közkönyvtár épülete előtt, ahol a 26. alkalommal megrendezett szabadtéri ceremóniát tartották.

A díjátadáson ott volt Michael Bloomberg, New York polgármestere is, ám nem vendégként, hanem maga is díjazottként: a CFDA vezető testülete a divatszakma folyamatos támogatásáért részesítette elismerésben a politikust. Bloomberg beszédében büszkén emelte ki, hogy New York jelenleg mintegy 800 divatcég székhelye, míg az ebben a tekintetben a legnagyobb riválisnak számító Párizs csak feleennyi vállalatnak ad otthont.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását