2024. április 23. - Béla

Rekord! 35 óra 2 percen át pingpongoztak

Öt fiatal 35 óra két percen át asztaliteniszezett Budapesten a III. kerületi Pethe Ferenc téren. A rekordot a Miénk ez a nap elnevezésű, május 30-án, pénteken kezdődő fesztiválon állították fel a Jövőbarát Alapítvány fiataljai.
2008. június 2. hétfő 12:11 - Hírextra

A pingpongozás apropója az volt, hogy 2003-ban 24 órás, míg 2005-ben 35 órás asztalitenisz-rekordot állítottak fel az ifjak. Ez utóbbi hiába volt nagyszerű teljesítmény, nem hitelesítették, ezért idén megismételték a rekordot a gyerekek, sőt biztos, ami biztos két percet még játszottak. Az eredményt Sebestyén István, a magyarországi rekordok jegyzője dokumentálta.

Fantasztikus hangulata volt a rendezvénynek. Hatan kezdtek el pingpongozni, de az egyik kislány nem bírta és abbahagyta, így öt társa folytatta tovább a játékot. A díjat Eszenyi Enikő színművész adta át a fiataloknak - mondta a távirati irodának Marton Róbert, a Jövőbarát Alapítvány elnöke.

A Jövőbarát Alapítvány a veszélyeztetett fiatalok támogatását, a drogtól és bűnözéstől való megóvásukat tűzte ki legfőbb céljául. A 10-30 éves korosztálynak napközben tanulási lehetőséget, számítógépes oktatást biztosít, míg hétvégén éjszaka sportolási lehetőséget kínál.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását