2024. május 10. - Ármin, Pálma

Az énekesnő férje más hölgyek lába közt kereste a boldogságot

Bár a férjének nem elég jó Cheryl Cole, a Black Eyed Peas mégis befogadná.
2008. április 30. szerda 22:34 - Hírextra
Ha egy hölgyet megcsalnak, néha visszaállíthatatlan károkat szenved az önbizalma. Az ügyeletes angol kedvenc, Cheryl Cole sem lendült át könnyen rajta, hogy férje más hölgyek lába közt kereste a boldogságot. Ám a Black Eyed Peas frontemberének ajánlatától azonnal természetesebb lett a mosolya. Will.I.Am ugyanis Cherylt szeretné Fergie utódjának, ha az énekesnő valóban távozik a bandából. A rapper szerint kizárólag a brit szépségnek van meg a kellő tehetsége és külseje ahhoz, hogy Stacey méltó helyettese legyen.

Will a közös stúdiófelvétel és egy klipforgatás alatt lett tanúja Cheryl képességeinek. A hölgy a producer Heartbreaker című dalában eresztette ki hangját és rázta csini csípőjét. Ehhez a kemény feladathoz egy még nehezebb válogatáson kellett diadalmaskodnia, de a Girls Aloud egyötöde sikerrel vette az akadályokat. William álla pedig a földig esett a nyertes láttán. Így azon nyomban fel is tette neki a nagy kérdést, hogy beszállna-e az ágyába, ám mivel erre hű feleségként nem volt vevő, maradt Fergie pótlása.

Persze a tagcsere még nem időszerű, hisz a BEP még egy albumot biztosan készít a jól megszokott felállásban. Ám Fergie szólósikerei és családalapítási tervei miatt elképzelhetőnek tartja, hogy búcsút int a három fiúnak. Ekkor jön majd a képbe Cheryl, aki éppen szexmentességgel bünteti férjét, így nem valószínű, hogy hamarosan anya lesz. Ms. Ferguson pedig nyárra tervezi esküvőjét a Transformers sztárjával, Josh Duhamellel, ezután pedig pelenkázással szeretné tölteni ideje nagy részét.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását