2024. március 29. - Auguszta

Megszűnt a traumatológia a diósgyőri kórházban

Megszűnt a baleseti sebészeti ellátás Miskolcon a diósgyőri kórházban; június elsejétől a betegeket a megyei kórházban fogadják - mondta Veres László, a miskolci polgármesteri hivatal szóvivője az MTI-nek.
2008. június 2. hétfő 16:58 - Hírextra

Az elmúlt 23 év alatt 80 ezer fekvő- és 2 millió járó beteget kezeltek a diósgyőri kórház traumatológiáján, amelynek átköltöztetéséről a városi és a megyei önkormányzat több mint egyéves egyeztetés után döntött. A pszichiátriai osztály már korábban, május 1-jétől a városi Semmelweis kórházba került, június 1-jétől pedig a traumatológia költözött a megyei kórházba - tájékoztatott Veres László.

A diósgyőri és a Semmelweis kórházat a fenntartó városi önkormányzat Miskolci Egészségügyi Központ néven működteti hónapok óta.

Csiba Gábor, a megyei kórház főigazgató főorvosa az MTI-nek elmondta a diósgyőri traumatológiai részleg átvételével "ötvenkét ággyal" bővült részlegük, negyvenhat dolgozót vettek át.
A megyében így ez az intézmény látja el a traumatológiai feladatokat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását