2024. május 19. - Ivó, Milán

Orvosa megölte a gyermeket?

Meghalt egy 15 hónapos kisfiú Örkényben, miután bolhacsípésnek vélte a kiütéseit az orvos. A boncolás során agyhártyagyulladást állapítottak meg - számolt be a Bors értesüléséről a Független Hírügynökség.
2008. május 31. szombat 18:51 - Hírextra
Az örkényi körzeti orvos kúpot adott a lázzal és a testén apró kiütésekkel küszködő gyermeknek, és továbbirányította a budapesti Heim Pál kórházba.

A család késő este érkezett meg a fővárosi kórházba, ahol a doktornő a vizsgálat után azt közölte velük, hogy a gyereknek nincsen komolya baja, a kiütéseket bolhacsípés okozta. Fájdalomcsillapítót írt fel, és nem is tartották bent éjszakára megfigyelésre Leventét. Orvosi zárójelentéssel hazaküldték őket. Hazatérve már azt látták, hogy a gyermek testét ellepték a kiütések.

Ezért újra orvoshoz rohantak, de hiába érkezett speciális babamentő is Budapestről, már nem tehettek semmit. A család ügyvédje szerint a felelősség egyértelműen a kórházat terheli. Az ügyben rendőrségi nyomozás indult.
Forrás: hirado.hu/bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

saxo
2008. május 31. 19:34
Firkász!

Rettenetesen sajnálom, ami ezzel a kisfiúval történt. Azt hiszem, egy idegen is át tudja érezni egy kissé, a szülők fájdalmát. Lehetséges, hogy orvosi műhiba történt. Meg kell állapítani a személyes felelősséget akkor is, ha orvosi műhiba történt, akkor is, ha orvosszakmai felkészültség hiányosságai vezettek a kisfiú halálához. Ez egy dolog.

A másik dolog a magukat újságírónak tituláltató, azonban még az írni - olvasni tudás művészetét is alig-alig művelni képes, szánalmas kis figurák szégyenletes erőlködése a "suskáért". Minél bombasztikusabb címet kell kitalálni, hogy a hülye magyar odaklikkelljen. Ennyi a firkász tudomány.

Ennek a történetnek sok-sok fájdalmas eseménye van, most már csak a szülők részére.

Amit azonban ez a 'nyócátalános' szellemi színvonalú kis senki a hörgése címéűl adott: "Orvosa ölte meg a gyermeket?", nincsen köze sem a történethez, sem a gyermekhez, sem a szülők fájdalmához.

Kizárólag csak ennek a kis nyuzga, hazudozásból, szenzációk kreálgatásából éldegélő pofa bukszájához....! Osz jónapot.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását