2024. május 4. - Mónika, Flórián

Már edzettek. és "remegnek"

Délben megérkezett a magyar fővárosba, majd kora este a szombati mérkőzés helyszínén, a Szusza Ferenc Stadionban edzett a horvát labdarúgó-válogatott, amelynek a magyarok elleni meccs lesz a főpróbája a jövő szombaton kezdődő Európa-bajnokságra.
2008. május 31. szombat 08:07 - Hírextra
Slaven Bilic szövetségi kapitány 75 perces foglalkozást tartott, a tréning jelentős részét szűkített játéktéren való kétkapuzás tette ki.

Erwin Koeman, a magyarok holland szakvezetője a váci stadionban tartotta pénteki, utolsó gyakorlását, melyen valamennyi kerettag részt vett, bár Ferenczi István továbbra is fájlalja a vádliját, így ő külön mozgott. A vacsoránál a játékosok két társukat köszöntötték: Csizmadia Csaba és Vadócz Krisztián egyaránt pénteken ünnepelte 23. születésnapját.

Szombat délelőtt lesz még egy könnyű átmozgatás a gödi Pólus Palace Thermal Golf Hotel parkjában, majd a kapitány délben tartja taktikai értekezletét, amely után nyilvánosságra hozza a kezdőcsapatot.

Gaál Sándor, az IBUSZ oktogoni sportirodájának vezetője arról tájékozatta az MLSZ-t, hogy a belépők mintegy nyolcvan százaléka elfogyott elővételben. Szombaton a helyszínen kizárólag a hátsó, Mildenberger utcai oldalon lesz jegyárusítás a meccs előtt, a Megyeri utat már pénteken késő este minden forgalom elől lezárja a rendőrség.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását