2024. április 19. - Emma

Távozik a kormányfő gazdaságpolitikai főtanácsadója

Egyetemi oktatói tevékenységéhez tér vissza Váradi Balázs, a miniszterelnök gazdaságpolitikai főtanácsadója, aki 2007 elejétől dolgozott a kormányfő kabinetjében - mondta Budai Bernadett kormányszóvivő csütörtökön az MTI-nek.
2008. május 29. csütörtök 17:49 - Hírextra
A stop.hu egyik internetes oldal előzőleg arról írt, hogy beadta felmondását a főtanácsadó, és ennek az elmaradt gazdaságpolitikai reformok állnak a hátterében.

Budai Bernadett azt mondta, Váradi Balázs korábban egyetemi oktatóként dolgozott, és hiányzott neki az a közeg, az a tevékenység. Másfél éves kitérő után visszamegy egyetemi oktatónak, május 31-ével távozik a miniszterelnöki kabinetből - tette hozzá a kormányszóvivő.

Arra a felvetésre, hogy idén Váradi Balázs már a harmadik ember, aki távozik a kormányfő kabinetjéből, Budai Bernadett úgy válaszolt: természetes, hogy "emberek jönnek-mennek". Hozzátette: érkezett például a miniszterelnöki kabinetbe Kisfaludy Zoltán, aki a kormányfő kabinetfőnok-helyettese lett.

Idén hárman távoztak Gyurcsány Ferenc kabinetjéből: először Gál J. Zoltán kabinetfőnök, majd Gyurkovics Tamás kormányzati kommunikációs igazgató, most pedig Váradi Balázs gazdaságpolitikai főtanácsadó.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását