2024. április 30. - Katalin, Kitti

Larsson és Ibrahimovic újra együtt

A svéd keret névsorában talán az okozhatott meglepetéset, hogy Henrik Larsson is meghívást kapott a június 7-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra készülő válogatottba. A 36 esztendős csatár a 2006-os vb óta nem szerepelt a nemzeti csapatban.
2008. május 29. csütörtök 12:48 - Hírextra

Larsson ebben a szezonban is remekül játszik, a Helsingborg együttesében hatszor volt eredményes az UEFA Kupában. A Celtic, az FC Barcelona és a Manchester United egykori játékosa újra egy támadósort alkothat az Internazionale klasszisával, Zlatan Ibrahimoviccsal.

A svédek az osztrák-svájci közös rendezésű Eb-n azonos csoportban szerepelnek a spanyolokkal, a címvédő görögökkel és az oroszokkal.

A svéd keret:

- kapusok: Andreas Isaksson (Manchester City), Rami Shaaban (Hammarby), Johan Wiland (Elfsborg Boras)

- védők: Olof Mellberg (Aston Villa), Petter Hansson (Rennes), Mikael Nilsson (Panathinaikosz), Niclas Alexandersson (IFK Göteborg), Andreas Granqvist (Helsingborg), Daniel Majstorovic (FC Basel), Fredrik Stoor (Rosenborg Trondheim), Mikael Dorsin (CFR Cluj)

- középpályás: Tobias Linderoth (Galatasaray), Daniel Andersson (Malmö), Anders Svensson (Elfsborg Boras), Kim Ka:llström (Olympique Lyon), Christian Wilhelmsson (Deportivo La Coruna), Fredrik Ljungberg (West Ham United), Sebastian Larsson (Birmingham City)

- csatár: Zlatan Ibrahimovic (Internazionale), Johan Elmander (Toulouse), Marcus Allback (FC Köbenhavn), Markus Rosenberg (Werder Bremen), Henrik Larsson (Helsingborg)

szövetségi kapitány: Lars Lagerback

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását