2024. április 27. - Zita

Szávay és Talmácsi meglepetésre készül

Szávay Ágnes és Talmácsi Gábor meglepetésre készül a II. KENÓ Nemzetközi Teniszgálán, amelynek a Syma Sport- és Rendezvényközpont ad otthont december 10-én. Az Év sportolója cím női, illetve férfi esélyese elöljáróban csak annyit árult el, hogy kettejük k
2007. november 28. szerda 16:10 - Hírextra
Az viszont nem titok, hogy a 2007-es sportesztendő két magyar büszkesége egymás köszöntéséről és megajándékozásáról sem feledkezik meg.

Szávay, akit nagy valószínűséggel az esztendő legtöbbet fejlődött hivatásos játékosának fognak "kikiáltani", jelenleg a 19. a WTA-világranglistán, az esztendő elején viszont még a 185. volt. A 18 éves játékos sérüléséből teljesen felépülve - 77 nap után - a Syma csarnokban játszik újra mérkőzést, ellenfele a rangsorban negyedik szerb Ana Ivanovic lesz.

A szervezőktől az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a gála két férfi sztárszereplője a spanyol Tommy Robredo, valamint a horvát Ivan Ljubicic lesz.

Kivételes élményt ígér a sportág négy nagy "veteránjának" párosmeccse, amelyről a francia Henri Leconte oldalán a szlovák Miloslav Mecirrel, illetve az iráni Mansour Bahrami párban az ugyancsak szlovák Karol Kucerával igyekszik gondoskodni. Az este másik meglepetésével a párost játszók egyike szolgál majd, aki nemcsak ütővel, hanem gitárral és kottával érkezik Budapestre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását