2024. április 29. - Péter

Hangosterápia dohányosoknak

A WHO adatai szerint Európában évente kb. 650.000-en halnak meg a dohányzás ártalmaitól. A visegrádi országok közül Magyarországon dohányoznak a legtöbben (a lakosság 36 százaléka), és egyes felmérések szerint hazánkban minden ötödik ember halálát a dohán
2008. május 29. csütörtök 09:31 - Hírextra
A most megjelenő hanganyag 3 CD-ét tartalmaz, amelyek szövegét Szilágyi Tibor mondta fel, aki maga is dohányos volt, de mára sikeresen leszokott.

Az Allen Carr-féle hangosterápia a természetes intelligenciára hat. A Leszoknék a dohányzásról, de nem tudok! című hangoskönyv a dohányos szemszögéből világítja meg a problémát: a leszokni vágyót nem szuggerálja, nem hipnotizálja, ehelyett érvekkel dönti meg mindazokat a tévhiteket, amelyekbe a dohányosok kapaszkodnak nap mint nap. Olyan stílusban, logikával és erővel szól a dohányoshoz, amely szokatlan és meghökkentő. A terápia végére az egykori dohányos teljes szemléletváltáson megy át, s az esetek többségében valóban nem gyújt rá többször!

Ez a hangosterápia-módszer ellenőrizhetően mindeddig a világon a leghatékonyabban bevált eljárás, amelyet számtalan híresség is alkalmazott. Többek között Sir Anthony Hopkins, Goldie Hawn, Johnny Cash, George Harrison , Stefano Gabbana és sokan mások.

Ashton Kutcher Jay Leno esti show-jában beszélt a módszerről és annak kidolgozójáról, Allen Carr-ról, aki - miután 33 évig élt dohányosként, és naponta 100 szál cigarettát szívott el - 1983-ban felfedezte azt a terápiát, amely egyszerűsége miatt minden leszokni vágyó dohányos álma, s amelyet napjainkban már az egész világon alkalmaznak. A módszert mára 26 nyelvre fordították le. (www.allencarrseasyway.com)

A Leszoknék a dohányzásról, de nem tudok! című hangosterápia elsősorban a könyvesbolti hálózatokban található meg.
Forrás: OTS-Hírvonal
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását