2022. szeptember 28. - Vencel

Fidesz: el a kezekkel a gyestől!

A Fidesz szerint a Gyurcsány-kormány arra készül, hogy elvegye a gyest a családoktól - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Selmeczi Gabriella, az ellenzéki párt szakpolitikusa, aki ígéretet tett arra, hogy ha polgári kormány alakul, akkor visszaadják az
2008. május 29. csütörtök 12:26 - Hírextra
Selmeczi Gabriella felidézte, hogy a sajtóban megjelent információk szerint a kormány a gyes rendszerének átalakítását tervezi, és a miniszterelnök felesége, Dobrev Klára is arról beszélt, hogy idejétmúltnak tartja a támogatási rendszert.

A fideszes politikus szerint az eddigi reformok is mindig arról szóltak, hogy a kormány pénzt vett el az emberektől, így most is ez várható.

"El akarják venni a gyest, mi erre vagyunk felkészülve, és ebbe az irányba mutatnak az információk. Mi azt üzenjük a családoknak, (...) hogy számíthatnak a Fideszre, Gyurcsány Ferencnek pedig azt üzenjük, hogy tisztelt miniszterelnök úr, el a kezekkel a gyestől!" - mondta Selmeczi Gabriella.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását