2024. május 3. - Tímea, Irma

Fridi elköszön

Június végén befejeződik a két és fél éve futó Friderikusz Most című műsor az ATV-n. Friderikusz Sándor szerdai közlése szerint kimerítették a kereteket, ősztől lekerülnek a csatornáról. Az ATV és a Friderikusz Produkció az MTI-hez eljuttatott közös közl
2008. május 28. szerda 20:27 - Hírextra
Hozzátették: a közéleti-társadalmi-kulturális elemző háttérműsort ősztől nem folytatják, az utolsó adást június 26-án láthatják a nézők.

Emlékeztettek, hogy a programsorozat két és fél éve alatt 414 műsort, körülbelül 2.000 interjút készíttettek, s a produkciót idén két kitüntetéssel is elismerték. Megjegyezték, közvélemény-kutatási adatok szerint napi 100 ezer néző kísérte figyelemmel a műsort, míg heti kétszer legalább félmilliónyian látták a naponta jelentkező adást.

"A műsor ezt a nézettséget annak köszönheti, hogy a társadalmi jelenségek vizsgálatánál tisztelte a tényeket, a józan észt, és - a magyar nyilvánosságot sokszor megbénító pártatlanság és kiegyensúlyozottság abszurd követelményével szemben - merte vállalni a meggyőződését is" - olvasható az ATV és a Friderikusz Produkció közös közleményében, amelyben egyben megköszönték a nézők figyelmét, elismerő és bíráló leveleit is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Szifo
2008. május 28. 21:35
Kár. Szerettem ezt a műsort. Friderikusz tehetséges riporter, alapos, színvonalas, élvezetes műsorokat láthattunk.
Remélem, hogy ősztől valamelyik csatornán találkozhatunk vele.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását