2024. április 29. - Péter

Sikeres nő a Stefániában

Divat, szépség, életmód, egészség, utazás, pihenés, pénzügyek és lelki dolgok - az élet legkülönbözőbb területein sikeres nőket, örömeiket, gondjaikat, életmódjukat kívánja bemutatni a június 6-8. közötti rendezvénysorozat.
2008. május 27. kedd 18:10 - Hírextra
A Sikeres Nő 2008 felvonultatja, közelebb hozza a vállalkozó kedvű nőket, híres művészeket, üzletasszonyokat és bemutatja a nekik (is) szóló árukat és szolgáltatási ajánlatokat. A háromnapos, kulturális programokban gazdag rendezvény támogatója és díszvendége a Lengyel Köztársaság nagykövetsége, védnöke Návai Anikó, a Magyar Filmbizottság Los Angeles-i képviselője, hollywoodi tudósító, a támogatók között van az Oktatási és Kulturális Minisztérium Nemzetközi Szakállamtitkársága, a Magyar UNESCO Bizottság és a Nők Lapja.

Olyan neves résztvevőket várnak a Stefánia Palotába, mint Halász Judit színművész, Marton Éva operaénekes, Osskó Judit építész, televíziós szerkesztő-rendező, Sebestyén Márta népdalénekes-előadóművész, Buday-Gyarmati Andrea, a müncheni olimpia ezüstérmese, gyermekorvos, D. Tóth Kriszta televíziós műsorvezető, újságíró, Fehér Anna színművész és a Nők Lapja főszerkesztője, Molnár Gabriella.

A témák sokrétűek: szépség, egészség, kozmetika, hungarikumok, ezotéria, stílus, lakberendezés, ruha- és ékszerdivat, porcelánok, kristályok, kerámiák. Jelen lesznek utazási irodák is, legfrissebb ajánlataikkal, valamint autó- és motor-márkakereskedők és wellness cégek.

A 2012-ig tervezett kiállítás- és rendezvénysorozat célja az is, hogy bemutathassák a nők szerepét, felelősségét a hagyományőrzésben, a kultúra átadásában, a gazdasági élet és a tudomány területén - tájékoztatták a Magyar Távirati Irodát a szervezők.

A rendezvénysorozat minden évben más oldalról próbálja megfogni, bemutatni a karriert: lesz Sikeres Férfi és Sikeres Páros év is - olvasható a szervezők honlapján.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását