2024. május 2. - Zsigmond

Szebbnél szebb nők között lehettek

Vajon milyen volt együtt dolgozni 21 szépséggel? Freire Szilvia lett a Királynő. Koronát kapott még Dammak Jázmin és Polgár Krisztina is – de nem csak ők ragyogtak a boldogságtól a látványos szuperprodukció után.
2008. május 26. hétfő 10:41 - Hírextra
- Egyelőre most nagyon boldog vagyok, és nem tudom, mit hoz a jövő. Remélem, hogy nagyon sok jót – mondta Szilvia.

A show-ban közreműködő férfiak is tele szájjal mosolyogtak, hiszen szebbnél szebb lányokat nézhettek egész este. Stohl András persze csak “hivatalból”, hiszen állapotos kedvese a nézőtéren foglalt helyet.

- Szerintem az ember büszke arra, ha a barátnője szép. De ha valakinek a barátnője a barátnője, akkor az a szép, és neki az a Királynő. Nem?

Hajas László mesterfodrász még hozzá is érhetett a lányokhoz, hiszen ő készítette a szépségek hajkoronáit. Nem volt különösebben zavarban, hozzászokott már a káprázatos nőkhöz, elég csak annyit mondani, hogy korábban Dobó Katával is járt.

- Volt dolgom annak idején, Kruppa Judit az első szépségverseny harmadik helyezettje volt, vagy a Kata is egy modellversenyen szintén helyezett volt. A magánéletemben szerencsére ilyen gyönyörű hölgyekkel volt, és van is dolgom.

Nem lehet könnyű egy gyönyörű nő párjának lenni, talán még nagyobb ilyenkor a férfiakban a féltékenység. Szuper Levente világbajnok hokikapus szerint azonban ez a probléma is áthidalható.

- Szerintem belső kérdés, hogy az ember féltékeny vagy sem. Ott azért a bizalom, és intelligencia – nem hiszem, hogy ezzel gond lenne. Azt hiszem, ha ezeknek a lányoknak van valakijük, azért megbecsült ékszerdobozok.

A lányok szépsége nem csak a férfiakat állította nehéz feladat elé. Détár Enikő a zsűriben foglalt helyet, és sokszor nem tudta, melyik ujjába harapjon.

- Én rengeteg lánynak adtam minimum 8 pontot, és csak egy-kettő volt, akiknél már azon gondolkodtam, hogyan kellene differenciálni - kínomban adtam hatot.

A Királynő tehát elfoglalhatta helyét a trónon, és ezúttal még az udvarhölgyek feladata sem ért véget. Mindhárom szépség készülhet a nemzetközi megmérettetésre.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását