2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Városzöldítő ünnep

A Levegő Munkacsoport és a Lélegzet Alapítvány műsoros városzöldítő ünnepet rendez az Erzsébet téren és a Gödör Klub területén május 25-én.
2008. május 23. péntek 15:02 - Hírextra

Ültesd el a saját virágodat a helyszínen - a hozzávalókat mi adjuk! - így csábítják a látogatókat vasárnap a helyszínre a szervezők.
A délelőtti virágültetés után délben kezdődik a Kaláka együttes koncertje, majd vásári tragédiát láthatnak a jelenlévők a Kajárpéci Vízirevű előadásában.

Egész nap gyermekfoglalkozások lesznek a játszóházban és a parkban. A jelszó: több zöldet és játszóteret a városi gyerekeknek!

Gyógynövényvásár, komposztáló bemutató és növénydoktor-tanácsadás is lesz a Levegő Munkacsoport standján, ahol városzöldítő programokat is bemutatnak.
Molnár Mária növényképei és Korai Zsolt Land Art-kiállítása látható a Gödör egész területén. Megtekinthetik az érdeklődők, milyen egy belvárosi "zöld" lakás homlokzata és belsője.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását