2024. április 30. - Katalin, Kitti

Toplistás bűnözőt fogtak

Toplistás bűnöző nőt fogtak el a rendőrök Tatabányán - értesült a HavariaPress. A 31 éves nőt többszöri lopás vétsége miatt kereste a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság, illetve azért, mert "elfelejtett" bevonulni jogerős börtönbüntetésére.
2008. május 23. péntek 07:31 - Hírextra

A nő még évekkel ezelőtt kezdte tevékenységét: első ismert bűncselekménye 2005-ben volt, amikor két társával egy tatabányai hipermarketből lopott el több üveg szeszesitalt. Másodjára egy arany nyakláncot szemelt ki magának, de eladni nem tudta, mert ezúttal is lebukott. Néhány hónappal később újabb férfi áldozatot környékezett meg, akit szintén az arany nyakláncától szabadított meg; egy következő áldozatától pedig 57 ezer forint készpénzt lopott el.

A Komárom-Esztergom Megyei Bíróság a nőt 6 hónap börtön- és 2 év fegyházbüntetésre ítélte, de nem kezdte meg büntetésének letöltését, ezért adtak ki ellene elfogatóparancsot. A nőt végül e hét közepén, lakossági segítséggel sikerült elfogniuk a megyeszékhelyi nyomozóknak.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását