2021. október 23. - Köztársaság kikiált., Gyöngyi

Keresik a fosztogató hajléktalant

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a hajléktalant, aki a gyanú szerint több pincét tört fel az elmúlt időszakban Dunaújvárosban - értesült a HavariaPress. A nyomozók szerint az egyelőre ismeretlen hollétű férfinak valószínűleg köze van egy
2008. május 23. péntek 07:28 - Hírextra

Mint a hírügynökség korábban hírül adta, május 17-én hajnali fél négykor tüzet jeleztek a rendőrség ügyeletére a dunaújvárosi Domanovszky térről. A helyszínen kiderült, hogy egy hulladékgyűjtő konténer gyulladt ki, de a tűz öt parkoló autóra is átterjedt - ezek közül három teljesen kiégett, két másikban pedig kisebb károk keletkeztek.

Azt még vizsgálják, hogy a tűz szándékosság következtében keletkezett-e, az viszont kiderült, hogy a feltételezett tettes azonos azzal a hajléktalannal, aki több, a Béke-városrészben elkövetett pincefeltöréssel is gyanúsítható. A rendőrség ezért kéri, hogy aki bármit tud az illető jelenlegi tartózkodási helyéről, értesítse a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságot, vagy tegyen bejelentést a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikén.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását