2024. április 28. - Valéria

Tarlós: Rendet kell tenni

A BKV-nál tapasztalható "furcsa és gyanús ügyekre" magyarázatot vár a fővárosi Fidesz-frakció a főpolgármestertől, s tudni szeretnék azt is, hogy az általuk észlelt anomáliák a főpolgármester tudtával vagy a háta mögött történnek - mondta Tarlós István, a
2008. május 23. péntek 07:38 - Hírextra

A fővárosi MSZP-SZDSZ frakció a Tarlós István által a sajtó rendelkezésére bocsátott levelekre reagált a távirati irodához eljuttatott közleményben.

Véleményük szerint a levél nem azt bizonyítja, hogy a hogy a BKV vezérigazgató-helyettese és a Városüzemeltetési Főpolgármester-helyettesi Iroda egy munkatársa a Fidesz lejáratására készül, hanem azt hogy Tarlós István "másoktól ellopott vagy manipulált magánleveleket tárt a nyilvánosság elé".

A szocialista és szabad demokrata frakciók szerint a kiosztott levelezésből az derül ki, hogy: "Vitézy Dávid a VEKE +független+ szóvivője kommunikációs tanácsokkal látja el a Fidesz fővárosi frakciójának sajtósát." Hozzáteszik, hogy Vitézy Dávid leveléhez mellékelte Regőczi Miklós és Horváth Éva e-mail-es magánlevelezését. A két frakció szerint a levelek lehetnek valódiak: ebben az esetben lopottak. Vagy lehetnek hamisak: ebben az esetben manipulálták őket.

A két frakció arra szeretne választ kapni, hogy Tarlós István hitelesnek tekinti-e a Fideszhez megküldött magánlevelezést. Felteszik azt a kérdést is, hogy ha nem tartja azokat hitelesnek, akkor miért állt ki a sajtó elé a levelekkel. Megkérdezik azt is, hogy ha az iratok valódiak, akkor az ő tudomásával vagy netán utasítására lopták-e el azokat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását