2024. május 5. - Györgyi

Körözik a fémtolvajt

Elfogatóparancsot adott ki a rendőrség azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint több aknafedlapot és más fémtárgyat lopott el Ercsiben a kultúrház udvaráról és a település más pontjairól - értesült a HavariaPress.
2008. május 23. péntek 07:35 - Hírextra

A Fejér megyei kisváros kultúrházának udvaráról kedden éjfél körül loptak el különböző fémtárgyakat, a helyszínen szerzett információk alapján a nyomozók rövid időn belül eljutottak egy környékbeli családhoz. A családfő 36 éves feleségét és egy 19 éves fiút - akik a gyanú szerint segítőként működtek közre a lopásban - elfogták a nyomozók, és lefoglalták a háznál talált, lopásból származó fémtárgyakat is.

Magát a férfit azonban nem találták otthon és azóta sem akadtak a nyomára, ezért a 29 éves családfő ellen körözést adtak ki. A nyomozók kérik, aki bármilyen információval rendelkezik a férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságot, vagy jelentkezzék a 107-es, illetve 112-es segélyhívó számok bármelyikén.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását