2024. március 29. - Auguszta

Anelka középre vágyik

Elégedetlen a rá osztott szereppel az FC Chelsea francia válogatott labdarúgója, Nicolas Anelka, aki nem akar szélsőt játszani a londoni csapatban.
2008. május 23. péntek 12:52 - Hírextra

A támadó a L'Equipe francia sportlap pénteki számában egyértelművé tette: el akarja érni az angol együttes izraeli vezetőedzőjénél, Avram Grantnál, hogy a jövőben a szél helyett középen, centerposzton futballozhasson.

"Amikor idejöttem, arról volt szó, hogy 4-4-2-es rendszerben fogunk játszani, és sem a bal, sem a jobb oldalra nem raknak ki. Eddig nem tettem szóvá a dolgot, mivel új játékos voltam, de a következő szezontól már nem számítok annak, most már én is teljes jogú Chelsea-futballista vagyok, akinek a támadósorban középen a helye" - mondta a Boltontól a Chelsea-hez ebben az idényben átkerült, s a "partvonalmentiség" miatt magát boldogtalannak valló csatár.

Kérdés, mit szól igényéhez Grant, különösen annak fényében, hogy Anelka a szerda esti Bajnokok Ligája-döntő egyik negatív hőse lett. A hosszabbításban pályára küldött játékos a büntetőpárbajban rontott, lövését a Manchester United holland kapusa, Edwin van der Sar hárította, ezzel pedig az MU nyerte a BL-t.

"Száztíz percig ültem a kispadon, amikor váratlanul szóltak, hogy menjek el melegíteni, ám még egy perc se telt el, máris pályára küldtek. Nem tudom, előfordult-e valaha is ilyen a BL-döntők történetében - dohogott a bizonyítványát magyarázva Anelka, aki Van der Sar vetődéses mentésére ekként reagált: - Jó neki! Ilyen a futball."

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását