2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Ismét színpadra lép dr. Bubó

A főszereplők természetesen most is dr. Bubó és Ursula - azaz Józsa Imre és Falusi Mariann. A tavalyi nagy sikerű előadások után ismét bemutatják a Papp László Budapest Sportaréna színpadán a kedvelt rajzfilm nyomán készült családi musicalt.
2008. május 21. szerda 15:09 - Hírextra
A május 31-i előadáson látható lesz új szereplő is: Illényi Katica helyett Tücsök Koós Réka lesz. A többi szerepet illetően is igazi sztárparádé várható: Bebe, Hajdú Steve, Almási Sándor, Magyar Attila, Méhes Csaba, Zoltán Erika, Micheller Myrtill lép a Sportaréna színpadára.

A történet nem a rajzfilmet követi, hanem a sztárkultuszról szól. Az erdőben László Boldizsár a Sztár, azaz egy idegen, aki felkavarja az erdőben élő állatok nyugalmát. Hirtelen mindenki sztár akar lenni - végül azonban helyreáll a rend.

A zenei csemegék alkotói és az ötlet kitalálói a Bolyki Brothers, akik az idei előadásra két új dallal is meglepik a közönséget. A nézők már hallhatták ezeket a debreceni produkcióban, a pesti előadáson további újdonságok várják a nézőket - ígérik a szervezők.

Óriás kivetítő ad helyet az animációs betéteknek, a színpadképnek. A produkció része egy frenetikus táncshow, amelynek koreográfiája Kátai Róbert nevéhez fűződik.

A táncosok ezúttal is hangyák, rovarok, szarkák és más állatok jelmezébe bújnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását