2024. április 26. - Ervin

Gattuso marad

Bár sajtóértesülések szerint korábban már megegyezett a Bayern Münchennel, mégis marad az AC Milan labdarúgócsapatában Gennaro Gattuso. A 30 éves olasz középpályás azután döntött a milánói folytatásról, hogy egyeztetett Adriano Galliani klubigazgatóval.
2008. május 20. kedd 12:24 - Hírextra

A friss megállapodás értelmében további három évig lesz a hétvégén zárult bajnoki idényben ötödik helyezett itáliai alakulat futballistája.

Távozásának lehetősége többek között éppen a vártnál gyengébb szereplés miatt vetődött fel, de az Arsenal francia játékosának, Mathieu Flamininek a leigazolása is spekulációkra adott okot, maga Gattuso pedig - még a "német kapcsolat" előtt - kijelentette, szívesen szerepelne a Premier League-ben.

"Nem megyek el, mert a kétségeimet eloszlatták, a felvetéseimre megkaptam a válaszokat. Az egyeztetések nem a pénzről szóltak. A Milanban fejezem be a pályafutásomat, 2011-ig maradok" - közölte sajtótájékoztatón a középpályás kiválóság.

Galliani ugyancsak elégedetten - egyben megkönnyebbüléssel - nyugtázta, hogy sikerült meggyőznie Gattusót.

A Milan ugyanakkor - médiajelentések szerint - lemaradt a palermói brazil támadó, Amauri leigazolásáról, aki a Bajnokok Ligája-szereplést szem előtt tartva a Juventussal készül szerződést aláírni. A Barcelona olasz védője, Gianluca Zambrotta megszerzése, akárcsak a katalánok brazil sztárjáé, Ronaldinhóé, ugyanakkor továbbra is napirenden van.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását