2024. április 23. - Béla

Brad Pitt, a szánalmas macsó

A legfűszeresebb napilap mostanában hetente célkeresztbe vesz egy sztárt, és vagy öt cikken keresztül szétalázza annak életét, a kezdetektől mostanáig.
2009. május 15. péntek 16:59 - HírExtra
A legutóbbi Brad Pitt mocskolás szerint az ultra-helyes, szuper dögös színész-sztár-celeb egyénisége körülbelül annyi, mint amennyi türelem szorult egy hasmenéses elefántba – magyarul nem sok. Erre a lap okító példának hozza fel, hogy a színész frizurája mindig pont olyan, mint az éppen aktuális barátnőjének - vagyis annak férfihoz beillő mása. A képek tényleg az alábbi állítást támasztják alá, de vajon valójában is így van?

A közmondás szerint kicsi, de erős bulvárlap azt is meglebegtette, hogy Pittnek nincs önálló egyénisége. Csakhogy ismerjük a hazai sztárokat, és azok „barátait is”, így nyilvánvaló, hogy Bradnak is van pár ismerőse, aki csak jót akar neki. Az igazat úgy deríthetnénk ki, ha odamennénk Pitthez, és megkérdeznénk: „Hé Brad, van önálló személyiséged?” Ha azt válaszolná, hogy „nem tudom, kérdezzék meg a feleségemet”, akkor vehetnénk biztosra, hogy nincs.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását