2023. november 28. - Stefánia

Diana-fotó az áldozatokért

Egy Dianáról készült és a hercegnő által dedikált fotót bocsátott árverésre Mario Testino perui fotós, hogy a befolyt összegből támogassa a földrengés áldozataivá vált honfitársait.
2007. november 22. csütörtök 11:54 - Hírextra
A Londonban megrendezett árverésen 64 250 euróért (több mint 16 millió forintért) kelt el a fotó, az összeg a Save the Children alapítvány számláját gyarapítja.

A neves fényképész, Mario Testino által készített kép a fekete ruhát viselő és mosolygó Dianát ábrázolja, s a fotó 1997-ben szerepelt a Vanity Fair egyik számának címlapján. A fényképet a balesetben elhunyt Diana fiai, Vilmos és Harry hercegek is felhasználták az idén nyáron édesanyjuk emlékére rendezett Wembley-beli koncerten.

Diana is segített az embereken - indokolta akcióját Testino. A Save the Children, amely Peruban részt vesz az augusztusi földrengésben összedőlt házak újjáépítésében, nem tudta megmondani, hogy ki vásárolta meg a fényképet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását