2024. május 7. - Gizella

A főnyeremény két új cici

Elindult Magyarország első internetes valóság-showja a Donna.hu oldalon, ahol mellplasztikai műtétet nyer a legtöbb szavazatot kapó versenyző az Aesthetica Orvosi Központ támogatásával. A játék első köre május 14-én indult a donna.hu - immár közel 90 ezer
2008. május 19. hétfő 16:15 - Hírextra
Első körben bárki jelentkezhet a játékra 18 éves kor felett május 21-ig, majd a versenyzők adatlapjára leadott szavazatok alapján május végére kiderül, hogy ki az a száz hölgy, aki az Aesthetica Orvosi Központban plasztikai sebészeti konzultáción vehet részt.

A megszerzett pontok és a Donna.hu szakmai zsűrijének véleménye alapján azok a lányok kerülnek a húszas döntőbe, akiket a szakmai vizsgálatok során a műtétre alkalmasnak találnak. A TOP 20 versenyzőre június 18-áig lehet szavazni. A játék lezárására egy élőben közvetített közös vacsorán kerül sor, ahol kiderül, ki nyeri az ország első internet cicijét.

"Ma már Magyarországon nem tabu a plasztikai beavatkozásokról beszélni, sokan hiába álmodoznak a változásról, nem mernek belevágni. Bár a játék során csak egy szerencsés nyertes az, aki megnyeri a főnyereményt, mégis hisszük, hogy sok embert "megmozgat" a játék. Szeretnénk, ha ez az internetes játék megmutatná, hogy a lehetőség adott, csak meg kell találni." - nyilatkozta Bojér Marianna, az Aesthetica Orvosi Központ marketing vezetője.

"Ezzel a játékkal lehetőséget szeretnénk teremteni arra, hogy a hölgyek beleláthassanak egy mellműtétre való készülődés folyamatába, izgalmaiba, és minden olyan kérdésükre is választ kaphassanak, amit eddig nem volt lehetőségük, vagy bátorságuk megkérdezni."- nyilatkozta Pap Lilla, a Donna.hu brand menedzsere.

Információ: www.donna.hu/mellesleg
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Don Caló
2008. május 20. 07:29
műmellek, műmosolyok, műéletek...
:-(
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását