2024. április 20. - Tivadar

Somogy megye Kókát jelölte pártelnöknek

Kóka Jánost jelölte pártelnöknek az SZDSZ Somogy megyei választmánya - tájékoztatta a Szabad Demokraták Szövetsége megyei szervezete pénteken az MTI-t.
2008. május 16. péntek 17:58 - Hírextra

Mint közleményükben írták: a párt Somogy megyei választmányának május 15-én megtartott ülésén csaknem egyhangúlag támogatták Kóka János pártelnökként való jelölését.

"Ezzel a tagok azt a határozatot hozták, hogy a megyei választmány, élve jelölési jogával, Kóka Jánost támogatja" - olvasható a somogyi pártszervezet közleményében, amelyben arra is kitérnek: a Somogy megyei szervezethez tartozó települési csoportok "elsöprő többséggel" szintén a jelenlegi elnököt jelölik a párt vezetésére.

Kóka János elnöki programjának és az általa elképzelt SZDSZ jövőbeli programjának sikeres végrehajtásához a somogyi szabad demokraták Eörsi Mátyást, Ercsényi Ferencet, Gadus Istvánt, Gerencsér Balázst, Gusztos Pétert, Hankó Faragó Miklóst, Horn Gábort, Lakos Imrét, Skalicky Andreát, Világosi Gábort és Wittinghoff Tamást támogatják a párt ügyvivői tisztségének elnyerésében.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását