2024. május 8. - Mihály

Az MDF megdöbbent

Magyar Demokrata Fórum megdöbbenéssel értesült róla, hogy Romsics Imrét, a kalocsai múzeum igazgatóját eltávolítják vezetői állásából, a szóbeli hivatkozás szerint a 2006-os megzsarolásával kapcsolatos bírósági eljárás miatt.
2009. január 24. szombat 11:49 - Hírextra
Mint ismeretes, az MDF képviselőjelöltjét 2006-ban Bagó Zoltán, a Fidesz képviselőjelöltje fenyegette meg, hogy ha nem lép vissza, a polgári kormány esetleges hivatalba lépésével búcsút inthet az állásának.

2006-ban a Választási Bizottság elmarasztalta Bagó Zoltánt, akit a Fidesz visszaléptetett a képviselő-jelöltségtől. Az ellenzéki párttól ígéretet kaptunk arra is, hogy Bagó Zoltánt a Fidesz kizárja soraiból. Ez azonban máig nem történt meg. A maffiamódszerekkel való zsarolás után nem sokkal Bagó Zoltán a Bács-Kiskun megyei közgyűlés Fideszes alelnöke lett, majd rágalmazás vétsége miatt eljárást indított Romsics Imre ellen.

Mi, konzervatívok megdöbbentőnek és felháborítónak tartjuk, hogy Magyarországon ez megtörténhet: amíg a megzsaroltat kirúgják munkahelyéről, addig a zsarolót komoly döntéshozó, politikai pozícióba juttatják. Az MDF szerint egy normális országban nem fordulhatna elő, hogy a Parlament legnagyobb ellenzéki pártja szavát megszegve egyenesen pajzsra emeli a köreiből kikerült zsarolót, amíg az áldozat kiváló szakmai múltja ellenére mondvacsinált okokból kénytelen távozni állásából.

Budapest, 2009. január 24.


MDF Országos Elnöksége
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását