2024. április 28. - Valéria

Bogár Zsolt kapta a Minőségi Újságírásért-díjat

Bogár Zsolt, a Magyar Narancs újságírója A rajongók érdekében című írásáért kapta az áprilisi Minőségi Újságírásért-díjat. Az eddig díjazott cikkek, a szerzők önéletírásai és a díjjal kapcsolatos információk megtalálhatók a www.minosegiujsagiras.hu honlap
2008. május 16. péntek 22:35 - Hírextra
A Minőségi Újságírásért Alapítvány által felkért zsűri - Bánki András, Bojtár B. Endre, Farkas Zoltán, Martin József Péter, Molnár Patrícia, Weyer Balázs - május 15-i találkozóján döntött a Minőségi Újságírásért-díj - más néven a Hónap írása elismerés - odaítéléséről.

Az áprilisában megjelent cikkek közül válogatva a zsűri úgy döntött, hogy Bogár Zsolt kapja az elismerést. A Magyar Narancs újságírója - aki eddig két alkalommal, mindkétszer szerzőtársakkal megosztva kapott Minőségi Újságírásért-díjat - A rajongók érdekében című írásában a filmek önkéntes fordítóiról írt, akiknek feliratai iránt egyre élénkebb a kereslet a világhálón, és akik a maguk nemében sztároknak tekinthetők.

Az 1997-ben alapított Minőségi Újságírásért-díj 2008. évi működését a PriceWaterHouseCoopers támogatja, a havonta odaítélhető díjat a Minőségi Újságírásért Alapítvány kezeli. A díjjal oklevél és nettó kétszázezer forint pénzjutalom jár.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását