2024. április 20. - Tivadar

Nézzünk le a metróba

Nyílt napokat szervez az Urbitális Majális rendezvénysorozat keretében a DBR Metró Projekt Igazgatóság, az SwO Metró 4 Építő Kkt. és az Eurometro. A Bocskai úti és a Rákóczi téri épülő állomásokat tekinthetik meg az érdeklődők ezen a hétvégén. A rendezvén
2008. május 15. csütörtök 18:31 - Hírextra
A 4-es metró szakemberei pénteken és szombaton minden érdeklődőt várnak a Bocskai úti és a Rákóczi téri állomásokon.

A Budapesti Urbanisztikai Majális egy hat héten át tartó, egész Budapestet felölelő eseménysorozat. A rendezvény a város gazdagságát, sokarcú kultúráját, ezerszínű társadalmát mutatja be, célja, hogy elősegítse Budapest jobb nemzeti és nemzetközi szintű megismerését, értékeinek megbecsülését, fejlődésének aktuális irányvonalait - részben szakmai, urbanisztikai előadások, viták, kiállítások életre hívásával, részben pedig művészeti, kulturális találkozók és fesztiválok csokorba szedésével. A programokban nemcsak hagyományos konferenciák, kiállítások, gondolkodó műhelyek találhatóak, hanem alkalmat ad arra is a rendezvénysorozat, hogy a városlakók megismerhessék a közösséget szolgáló intézményeket, szervezeteket is.

Az érdeklődők ezen a hétvégén szakértő mérnökök idegenvezetésével látogatást tehetnek két épülő állomáson. Mind a Bocskai úton, mind a Rákóczi téren - pénteken 12 és 18 óra, szombaton pedig 10 és 16 óra között - várják a metróépítők az érdeklődőket. A helyi InfoPontok a rendezvény alatt végig nyitva tartanak majd. (Bővebb információk a www.metro4.hu weboldalon.)

DBR Metró Projekt Igazgatóság

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását