2024. április 26. - Ervin

Biciklin tolták a lopott tévét

Egy ütött-kopott régi kerékpáron tolták tolvajok lopott plazma tévéjüket a Borsod megyei Emődön - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t csütörtökön.
2008. május 15. csütörtök 16:16 - Hírextra

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa elmondta: egy emődi férfi vasárnap, az esti órákban egy helyi szórakozóhelyen ismerkedett meg meglopóival, akik mikor hazaért, már a kapujában várták, mondván szeretnének szétnézni a lakásában. A férfi ezt nem akarta, mire "a négyek bandája" erőszakkal berontott. Gyors terepszemle után a tolvajok készpénzt, egy plazma televíziót, mobiltelefont vettek magukhoz, majd elmentek. A sértett ezután bejelentést tett a rendőrségen a történtekről.

A történet másnap folytatódott, az emődi rendőrőrs ügyeletére ugyanis betelefonált egy helybéli nő, akinek egy plazma televíziót kínáltak megvételre. Így sikerült elfogni az elkövetőket, akik egy régi kerékpáron tolták a lopott televíziót.

A bicikli valószínűleg a sajátjuk volt.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását