2024. május 3. - Tímea, Irma

Az öttusázók arra kérik a BKV-t, fontolják meg a sztrájkot

Nyílt levélben kéri az MVM Öttusa Világbajnokságon induló magyar csapat a BKV szakszervezeteit, hogy fontolják meg a május 27-étől bejelentett sztrájk megtartását - közölte az öttusa világbajnokság szervező irodája csütörtökön az MTI-vel.
2008. május 15. csütörtök 16:02 - Hírextra

A levélben foglaltak szerint a magyar sport idei legrangosabb hazai eseménye, a budapesti MVM Öttusa Világbajnokság május 28-ától június 3-ig tart, vagyis épp egybeesik a tervezett többnapos munkabeszüntetéssel.

Amennyiben valóban megvalósul a sztrájk, nagyon nehéz helyzetbe kerülnek a sportbarátok, és ezzel együtt a sportolók is, akiknek egyik fő versenye idén a hazai világbajnokság. Többek itt szerezhetik meg a jogot a pekingi olimpiai részvételre.

"Kérjük, fontolják meg döntésüket (...) ne nehezítsék meg a sportbarátok dolgát abban, hogy kilátogassanak a versenyekre, ne fosszanak meg minket pályafutásunk egyik legnagyobb élményétől" - olvasható a nyílt levélben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását