2024. április 25. - Márk

Soma beszél a harmóniáról

Minden nőben egy istennő lakozik. Hogy erre rájöjjünk, nem kell más, minthogy felismerjük természetünket, és harmóniára leljünk. Abba is rengeteg energiát kell befektetni, szorgalmasan, tudatosan végezni, de legfőképpen akarni kell - árulta el Soma, jazz-
2008. május 14. szerda 14:23 - Hírextra
Madárcsicsergés, zöldellő fák, bimbózó, színes, illatos virágok, csobogó patak. A szürke, zűrös hétköznapokban ki ne vágyna legalább csak egy percre, a csodálatos megnyugvásra? Vágyakozni, sajnáltatni magunkat könnyű, de tenni érte ki fog?

- A harmónia választható, ugyanis mindenkinek a fejében dől el az élete. Még egy beteg, vagy szegény ember is lehet boldog, hiszen minden ember jogosult rá. Ha felismerjük, hogy valami nincs rendben, változtatni kell. Az emberek azonban rettenetesen félnek a váltástól. Egyfajta lelki ellustulás fedezhető fel náluk. Inkább beletörődnek boldogtalanságukba, minthogy tennének ellene. Persze a változtatás nem egyszerű, és akár évekig is eltarthat, hiszen egy egész szokásrendszert kell kicserélniük. Ez a folyamat olyan, mint a nyelvtanulás.
Akiben az életöröm szikrája is kihalt, keserű és szerencsétlen, soha nem fogja magához vonzani a jó munkát, a sikert, pénzt és a megfelelő párt.

- Sokan mondják, milyen igazságtalan, hogy a pénz is oda megy, ahol van. De ez nem igazságtalanság, csupán az energiatörvény. Természetesen vannak mélypontok, hiszen minden hullámtermészetű. Az emberhez a szomorúság ugyanúgy hozzátartozik, mint az öröm. A fájdalom és a bánat is gyönyörű érzések, feltétlenül meg kell élni őket, hiszen így tudjuk igazán értékelni az örömöt. Ha valaki mindig vidám, az egy torzó. Ilyen ember nincs, vagy ha mégis, biztosan a bolondok házába való - állítja Soma.

Sok dolog van, ami nem tölt minket fel, hiszen nem fenékig tejfel az élet. A lényeg, hogy az energiakiadásunk és bevételünk egyensúlyban legyen. Mindenkinek megvannak a saját energiaforrásai, amiből meríthet. Számtalan lehetőség van rá, csak keresni kell, kipróbálni és soha nem szabad feladni.

- A 21. században erre talán még nagyobb szükség van, mint azelőtt, hiszen hatalmas a viselkedési- kapcsolati- és szerepmintákban történt változás. A mai, médiumok által sugallt trendi nő vékony, öntudatos, autonóm, sportol, diétázik, és abszolút képben van az aktuális divatot illetően. A tekintetéből (ál)önbizalom és egyfajta hűvösség árad. Talán azért, mert legbelül vacog a lelke? Az öntudatra ébredt nő mellett megkérdőjeleződött a férfi értéke, ezért van, hogy a vékony, csini gyermeklányok mellett idősebb urakat látunk. Egy tudatos nő mellé olyan férfi kell, aki karizmatikus és egzisztenciával rendelkezik, nem ijed meg az egyenrangú féltől. Nagyanyáink korában a nőnek "hallgass" volt a neve, mára azonban ez gyökeresen megváltozott. A "gyengébbik nem" azonban mindig is energiát és szeretetet adott, teremtett és táplált.
Forrás: Netbulvár.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását