2024. május 6. - Ivett, Frida

Hlebnek nem ízlik London

A fehérorosz középpályás már korábban jelezte, hogy távozni akar az Arsenalból, ám eddig nem kommentálta döntését. Alexander Hleb kiváló idényt produkált az Ágyúsoknál, nem meglepő, hogy több sztárcsapat érdeklődését is felkeltette.
2008. május 14. szerda 14:27 - Hírextra
A középpályást az Inter és a Real Madrid csábítja, előbbi már többször is megkörnyékezte Hlebet. Utóbbi akciók kapcsán Arsene Wenger fenyegette meg a milánóiakat, ha nem hagynak fel a partizánakciókkal, akor a FIFA elé terjeszti az ügyet.

A francia menedzser azonban a jelek szerint akár a feje tetejére is állhat, akkor sem tudja megtartani a fehérorosz klasszist. Hleb ugyanis nem érzi jól magát jelenlegi állomáshelyén, a légiósnak nem jön be London. Hlebnek túlzottan is mozgalmas az élet a fővárosban, egy lényegesen nyugodtabbra vágyik.

- Nem vagyok nagyvárosi ember. Szükségem van a nyugodt pihenésre, ezért járok olyan sokat Németországba. Stuttgart még mindig a második otthonom, ott vannak a barátaim, ott érzem igazán jól magam – jelentette ki Hleb, akinek ügynöke, Nyikolaj Spilevszki a következőkkel egészítette ki ügyfele mondandóját: - Alexet fárasztja a zaj és London kaotikus élete. Szíve szerint nyugodtabb körülmények között élne.

Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását