2024. május 4. - Mónika, Flórián

Osztódással szaporodik

Az új kormányszerkezetet tartalmazó törvényjavaslatról dönt várhatóan ma az Országgyűlés. A minisztériumok felsorolásáról szóló törvénymódosítás indoklása szerint a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, továbbá az Önkormányzati és Területfejlesztési Mini
2008. május 13. kedd 07:03 - Hírextra
A törvényjavaslat emellett lehetővé teszi, hogy egyes minisztériumokban: az igazságügyi és rendészeti, az oktatási és kulturális, valamint a szociális és munkaügyi tárcánál két államtitkár működhessen.

Az Országgyűlés a törvényhez benyújtott módosító indítványokról is szavaz, de nem dönt arról a Gyenesei István kijelölt önkormányzati miniszter által benyújtott javaslatról, amely az Önkormányzati Minisztérium nevét Önkormányzati, Sport és Turisztikai Minisztériumra változtatta volna, ugyanis a független országgyűlési képviselő az indítványt visszavonta.

Döntenek a március 9-i ügydöntő népszavazásról szóló, az Országos Választási Bizottság által készített beszámolóról, valamint a népszavazással kapcsolatos állami feladatok megszervezéséről és lebonyolításáról szóló, a kormány által beterjesztett jelentésről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását