2024. április 25. - Márk

Minden, ami a babának és a mamának kell

Babafodrászat, "gyermekbiztos" falfesték, ruhák, bútorok, ételek, ultrahangvizsgálat, talpdiagnosztika és babafotózás - a termékek és a szolgáltatások széles skáláját kínálja a június 6-8. között megrendezendő Babamama Expo a Syma Sport- és Rendezvényközp
2008. május 13. kedd 08:46 - Hírextra

A háromnapos kiállítás idejére hatalmas játszótér nyílik az intézmény legnagyobb csarnokában.
Ingyenes tanácsadást nyújtanak a látogatóknak a következő témákban: felkészítés a szülésre, szoptatás, babagondozás, hozzátáplálás, természetes gyógymódok várandósoknak és kisgyerekeknek, társadalombiztosítási tanácsadás, gyerekek után járó ellátások, bababiztonság otthon és az utcán, nyelvoktatás.

Külön foglalkoznak azzal, milyennek is kell lennie az ideális babaszobának - e téren a legújabb divat a feng shui elvek alapján berendezett gyerekszoba.

Számos cég mutatja be a legújabb kismama- és bébidivatot. A termékek nagy részét meg lehet vásárolni. A sportolási lehetőségeket nyújtó cégek és a bababarát hotelek szintén képviseltetik magukat.

Pelenkázóhelyiség, játszóházak, gyermekmegőrző, szórakoztató programok - divatbemutató, szépségverseny, kvízjátékok, nyereménysorolás - egészítik ki a második alkalommal 8 ezer négyzetméteren megrendezendő Babamama Expo szolgáltatásait.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását