2024. április 27. - Zita

18. gyermekével várandós

A 18. gyerekével várandós egy amerikai asszony. Michelle Duggar a terhesség hatodik hetében tart, és mostanáig összesen 126,5 hónapig, több mint tíz és fél évig volt terhes. Jim Bob Duggar és felesége már legalább kilencvenezerszer pelenkázott. 17 gyermek
2008. május 13. kedd 17:31 - Hírextra
A tizennyolcadikat 2009 első napjára várják. "Januárban már hárman születtek és decemberben is hárman. Ez a két hónap nálunk mindig nagyon mozgalmas" - mondta a rutinos kismama.

A Duggar-gyerekek keresztneve kivétel nélkül j-betűvel kezdődik. A legidősebb, Josh 20 éves, a legkisebb, Jennifer 10 hónapos. Június kivételével minden hónapban van legalább egy születésnap a családban. A hét lány és a tíz fiú meg a szülők egy 650 négyzetméteres házban laknak az Arkansas állambeli Tonitownban. Az iskoláskorúak mind magántanulók, otthon készülnek a vizsgákra.

A Duggar családot egész Amerika ismeri. A 18. terhességet is egy tévéműsorban jelentették be, amelynek témája a család életét bemutató valóságshow új évadja volt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását