2024. április 28. - Valéria

Autópályakalózok az M1-esen

Csoportos rablás miatt ismeretlen tettesek ellen indított nyomozást a rendőrség, a három elkövető egy házaspárt rabolt ki Győr térségében, miután leterelte autójukat az M1-ről - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn
2008. május 12. hétfő 15:43 - Hírextra
A galgamácsai házaspár Ausztriából tartott hazafelé az M1-es autópályán vasárnap. Egy személykocsi hosszan követte őket, majd a 83-as főút lehajtójánál megelőzte és egy elhagyott bekötőútra terelte a házaspár autóját - mondta el Kocsis Tünde alezredes.

A házaspár elmondása szerint az elkövetők valamilyen igazolványt mutattak fel, hogy a hivatalosság látszatát keltsék, és közölték velük, hogy csomagjaikat lefoglalják. Elvették csomagjukat és a náluk lévő 3.000 euró készpénzt, majd megkötözték és az autójukban hagyták a házaspárt, de a kocsi indítókulcsát magukkal vitték.

Az 59 éves férfi és 57 éves felesége nagy nehezen kiszabadította magát és értesítette a rendőrséget.
A rablással okozott kár egymillió forint - mondta a sajtóreferens. Az egyik tettes 35-40 év körüli, a másik 28-30 éves. Utóbbi dadogva beszélt és törte a magyart. A harmadikról nem tudtak személyleírást adni a sértettek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását